На Рівненщині чоловіки крали... дашки

На Рівненщині чоловіки крали... дашки

04.08.11 18:37 0 1618
Крадіжками металу нині нікого не здивуєш. А для осіб, які ведуть антигромадський спосіб життя це чи не єдиний та найпростіший спосіб легкого та швидкого заробітку на оковиту. Проте, ніхто з п’яничок не замислюється, що скоєний ними злочин рано чи пізно буде викрито і потрапити за грати у них є стовідсотковий шанс.

Днями правоохоронці Сарненського РВ УМВС затримали двох жителів селища Клесів Володимира та Сергія, які ніде не працюють та зловживають спиртними напоями. Чолов’яги не тільки разом проводили своє дозвілля, а ще й намагалися підзаробити … на крадіжках.

- Клесівчани, яких працівники міліції затримали за підозрою у скоєнні злочину проживають в одному будинку, але в різних під’їздах, - коментує начальник Сарненського РВ УМВС України в Рівненській області Василь Бурик. Нічого кращого не придумавши вони з даху власного будинку скоїли крадіжку трьох козирків з вентиляційної шахти. Щоправда крали поступово - по одному щодня. Крадене вони продали односельчанину, який навіть не здогадувався історії їх походження, а виручені гроші просто пропили. По даному факту порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України. Нині вирішується питання про взяття вищевказаних громадян під варту, - каже на завершення Василь Бурик.

За подібні дії молодикам «світить» позбавлення волі на строк до п’яти років.

Наталія КИРКОВСЬКА,

помічник начальника Сарненського РВ по взаємодії з громадськістю та ЗМІ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині циганку – ...
Наступна новина: На Рівненщині "гоп-стоп" ...

КОМЕНТАРІ