На Рівненщині затримали гвалтівника

На Рівненщині затримали гвалтівника

18.08.11 23:29 0 1636
14 серпня прогулянка нічним містом для 18-річної костопільчанки Олени (ім’я змінено з етичних міркувань) закінчилась трагічно. Адже коли дівчина поверталась з відпочинку додому – на неї зі спини напав невідомий та зґвалтував.

І хоча дівчина була налякана, однак вчасно зорієнтувалася та повідомила про цю подію співробітників Костопільського районного відділу внутрішніх справ. На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група та співробітники карного розшуку. Завдяки умілим та швидким діям працівників карного розшуку та слідства, ґвалтівника було затримано протягом кількох годин, ним виявився 25-річний Андрій житель Костопільського району Рівненської області.

Свій «вчинок» хлопець усвідомлює і винить у всьому алкоголь. Але за злочини відповідатиме не «оковита», а підозрюваний у цьому тяжкому злочині.

— За фактом зґвалтування слідчі порушили кримінальну справу за частиною 1 статті 152 Кримінального кодексу України (Зґвалтування), - зазначив начальник Костопільського РВ УВМС Степан Рубель. – Згідно із санкцією цієї статті чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.
Вікторія КОРНЮША,

помічник начальника Костопільського РВ УМВС

по взаємодії з громадськістю та ЗМІ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Рівненщині "накрили" ...
Наступна новина: На Рівненщині розшукують ...

КОМЕНТАРІ