На  протязі дня працівники транспортної міліції Львівської залізниці затримали 3 продавців  наркотичного зілля

На протязі дня працівники транспортної міліції Львівської залізниці затримали 3 продавців наркотичного зілля

18.08.11 23:43 0 2264
На території станції Ужгород-2 наряд патрульної служби лінійного відділу звернув увагу на громадянина що курив сигарету, дим якої мав специфічний запах не схожий на тютюновий та пропонував іншим людям. Вищевказаного громадянина було запрошено до приміщення лінійного відділу на станції Ужгород де в присутності двох понятих громадянин Ф. добровільно віддав пакет у якому знаходилась марихуана. Збір матеріалів щодо притягнення до кримінальної відповідальності проводить лінійний відділ на станції Ужгород.

На одній із невеличких станцій у Чернівецькій області під час проведення спеціальних оперативних заходів щодо встановлення продавця наркотиків працівники лінійного відділу затримали громадянина А. у якого було вилучено поліетиленовий пакет наповнений наркотичною речовиною вагою 1,5 кілограма. Про людину, яка пропонує молодим хлопцям попробувати ексклюзивних почуттів лінійний відділ сповістили місцеві мешканці. Як тільки А. почав пропонувати зілля на протязі 10 хвили у міліцію подзвонили 6 раз. Різні за віком люди були вражені нахабством продавця наркотиків. Міліція щиро вдячна усім небайдужим.

Збір матеріалів щодо порушення кримінальної справи здійснює лінійний відділ на станції Чернівці. У перспективі громадянин А. не менше 10 років перебуватиме у місцях позбавлення волі.

На станції Чернівці працівниками патрульної служби міліції затримано громадянина В. під час продажу наркотиків рослинного походження громадянину М. У господарській сумці находилось 1135 грам наркотичної сировини. Під час перевірки у лінійному відділі оказалось, що громадянин В. у минулому році притягався до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання наркотиків тому слідчим транспортної міліції було прийнято рішення про взяття під варту. У даний час громадянин В. перебуває у спеціальній установі міліції. За збут наркотиків В. має усі шанси пробути за гратами 8 років. Ведеться слідство.

СЗГ УМВС України на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вибух гранати у Рівному - ...
Наступна новина: У Рівному знову підвищать ...

КОМЕНТАРІ