У Рівному знову підвищать комунальні тарифи

У Рівному знову підвищать комунальні тарифи

19.08.11 20:12 0 1857
19 серпня 2011 року відбулося засідання виконавчого комітету Рівненської міської ради, членом якої є свободівець Андрій Бортнік. Одним із питань внесеним до порядку денного, знову, про встановлення (підвищення) тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій. Андрій Бортнік запропонував перенести це питання на довивчення оскільки воно не було підготовлено належним чином та має розбіжності в поданих цифрах, що наштовхує на підозри про махінації.

Мер міста Володимир Хомко пояснив, що із-за обставин які складаються, по іншому вчинити він не може - як тільки підняти тарифи на дані послуги. Свободівець запропонував вирішити проблему шляхом дотації: „Люди зараз ледь виживають, заробітні плати зменшуються, а тарифи на комунальні послуги – збільшуються. Харчі дорожчають і люди просто не мають чим платити.

В Рівному нараховується 1447 будинків, загальною площею 3 321,57 тис. м.кв. і якщо помилка в розрахунках буде хоча б на одну копійку – за рік сума становитиме близько 400 000 грн. З цього випливає, що до даного питаня необхідно підходити зважено, вивчаючати ретельно. Залучати незалежних експертів з обговоренням із громадою міста.”, - зазначив Андрій Бортнік

Мер міста Володимир Хомко відреагував як завжди – хамською поведінкою, перейшовши на особисті образи. А питання про підвищення даних тарифів все-таки було поставлене на голосування та прийнято рішення з 1 жовтня 2011 року про підвищення тарифів за квартплату та вартістьть вивезення побутових відходів.

ВО „Свобода” має на меті подати позовну заяву до суду для скасування даного рішення виконкому.

Прес-служба Рівненської обласної організації ВО «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 10)
Наступна новина: На Рівненщині виявили ...

КОМЕНТАРІ