Рівненські міліціонери купили наркотики - знайшли 15 кілограм

Рівненські міліціонери купили наркотики - знайшли 15 кілограм

19.08.11 21:32 0 1781
Завдяки вдало проведеній оперативній закупці у 25-річного Віктора, жителя с. Крилів, працівникам Корецького райвідділу став відомий і постачальник наркотичної речовини на теренах району. Ним виявився 56-річний односельчанин Євген. Тож, не гаючи часу правоохоронці вирішили «купити» наркотики і у нього. Реалізував їх Євген у будинку за місцем проживання і за 200 грамів марихуани зажадав 500 гривень.

Завершивши угоду та отримавши гроші, «продавець» вийшов в іншу кімнату, з якої так і не повернувся. Запідозривши, що чоловік накивав п’ятами, працівники міліції розпочали пошук підозрюваного. Однак невдовзі Євген сам повернувся додому. Виявилося, що він швиденько збігав до магазину, де на виручені кошти прикупив цигарок та вина, але от тільки на правоохоронців у себе на подвір’ї не очікував. Побачивши їх, він забіг до себе в будинок та заховався. З’ясувалося, що винахідливий чоловік облаштував цілий таємний лаз відразу під дерев’яною підлогою, який пролягав під декількома кімнатами.

Знайти наркотики працівникам міліції було не складно — у поліетилнових пакетах вони валялися по всьому будинку.

— Крім того, в ході проведення санкціонованого обшуку в будинку підозрюваного було виявлено та вилучено 10 кілограмів подрібненої речовини, ззовні схожої на макову соломку та п’ять кілограмів подрібненої речовини, ззовні схожої на марихуану, — повідомив заступник начальника Корецького РВ Володимир Рой. — А на присадибній ділянці Євген вирощував 45 рослин коноплі. Все вилучене направлено в НДЕКЦ.

56-річний Євген, на відміну від усієї його родини, проблем із Законом не мав. А от його колишня дружина та троє синів встигли отримати судимість за скоєння злочинів у сфері обігу наркотичних засобів та крадіжок.

— Наразі проти Євгена порушена кримінальна справа за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель), — констатував Володимир Рой. — За подібний промисел чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Вікторія АНТОНОВА, СЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині виявили ...
Наступна новина: Мешканець Рівненщини мало ...

КОМЕНТАРІ