Мешканець Рівненщини мало не зарізав настирливого гостя

Мешканець Рівненщини мало не зарізав настирливого гостя

19.08.11 21:34 0 1521
На вечерю запросив до себе в гості 61-річний дубенчанин Ігор своїх знайомих, мешканців райцентру, — 40-річну Жанну та 49-річного Віктора. Посиденьки, звісно, не обійшлися без оковитої. Але після випитої енної чарки між чоловіками зав’язалась суперечка. В результаті — один чоловік на лікарняному ліжку, а інший — у міліції.

Сусіди розповідали, що бачили, як Ігор виганяв і виштовхував чоловіка зі свого помешкання. Проте настирливий гість вирішив до кінця з’ясувати стосунки і повернувся до квартири господаря. Цього разу одними стусанами не обійшлося. Ігор, в минулому військовий, завдав невгамовному чоловікові декілька ударів ножем.

– 49-річного Віктора доставили в міську лікарню з діагнозом: різана рана передньої поверхні шиї зліва, різана рана нижньої ділянки щелепи справа, колоті рани живота в ділянці лівого підребер’я. Як стало відомо пізніше, підозрюваний наніс потерпілому чотири удари ножем, – прокоментував т.в.о. начальника Дубенського МВ УМВС Ігор Гай. – За цим фактом слідчі міськрайвідділу порушили кримінальну справу за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Підозрюваний затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Дубенського МВ УМВС.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події та проводять слідчі дії. Натомість 61-річному Ігорю загрожує позбавлення волі від п’яти до восьми років.

Вікторія ІВАШИНЮТА,
СЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненські міліціонери ...
Наступна новина: На Рівненщині розшукують ...

КОМЕНТАРІ