На Рівненщині затримали чеченця

На Рівненщині затримали чеченця

22.08.11 17:30 0 1689
За скоєння ряду шахрайських дій на загальну суму понад 2,5 мільйона доларів США ще в 2006 році правоохоронці Російської Федерації оголосили в міждержавний розшук Салахутдінова Фарида Акрамовича, уродженця м. Грозний. 63-річний чоловік вправно уникав відповідальності впродовж п’яти років. А от вивести його на «чисту» воду вдалося нещодавно рівненським міліціонерам.

За інформацією, якою володіли розшуківці області, та за допомогою оперативно-технічних служб, співробітникам міліції вдалось встановити місцезнаходження та затримати втікача.

– Працівники управління карного розшуку УМВС, діючи за окремим завданням з департаменту карного розшуку МВС, затримали громадянина Чечено-Інгушської Автономної республіки, – прокоментував т.в.о. начальника УКР УМВС України в Рівненській області Геннадій Юрчук. – Як стало відомо згодом, останнім часом він перебував на території України, займаючись будівництвом. Зокрема, зводив житло у Києві та Рівному.

Наразі зловмисника доставили в Рівненський міськвідділ міліції, де він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Питання про екстрадицію останнього наразі вирішується в суді.

СЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненські козачата ...
Наступна новина: Іван Мельник: Боротьба з ...

КОМЕНТАРІ