На Рівненщині

На Рівненщині "пікетували" Януковича

29.08.11 16:59 0 1984
29 серпня 2011 року відбулося відкриття історико-культурного центру «Пересопниця». Рівненська обласна організація Всеукраїнського об’єднання „Свобода” провела пікет проти політичних репресій та корумпованості місцевої влади. ВО „Свобода” зустрічали президента В. Януковича та українофоба Д. Табачника з гаслами: „Ганьба!”, „Ні диктатурі та репресіям в Україні!”, „Вітаємо на вотчині корупціонерів!”, „Янукович, пора братися за своїх!”, „Табачник, чємодан-вокзал-Расія!”.

Для того, щоб доїхати активістам „Свободи” та мешканцям Рівного до місця прибуття президента довелося пробиратися через декілька кордонів правоохоронців. Міліція залякувала перевізників, що позбавить їх ліцензії, після чого вони відмовлялися везти людей далі. Придумували різні приводи, ніби порушень з боку перевізників, тому частина свободівців вимушені були йти пішки багатокілометровою хордою.

Коли приїхав В. Янукович, то „Свободу” оточили хлопці спортивної зовнішності, а потім і представники спецслужб.

„Рівненська „Свобода” показали президенту, що ми проти диктарути, репресій котрі сьогодні чиняться в Україні, а також тотальної корупції яку розвели місцеві чиновники. Шкода що не було на даній акції політичних партій щодо лідерів яких чиняться судові розправи”, - зазначив голова РОО ВО „Свобода”, керівник фракції в облраді Олег Осуховський.

Довідка. За матеріалами працівників ДСБЕЗ области викрито 50 злочинів у 29 кримінальних справах із ознаками корупційних діянь, у скоєнні яких обґрунтовано підозрюються: посадові особи органів місцевого самоврядування сільських рад, начальник відділу культури Березнівської РДА, відділу освіти Млинівської РДА, начальник державної податкової служби Зарічненського р-ну, управління соціального забезпечення Демидівського району, районного управління ветеринарної медицини, державної лісової охорони, інспекції державного архітектурно-будівного контролю в Рівненській області, начальник управління пенсійного фонду України в Дубенському районі (депутат). З виявлених злочинів 12 – тяжкі (6 – хабарі), 16 кримінальних справ спрямовано до суду.

Прес-служба Рівненської обласної організації ВО «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
2 (голосів: 7)
Попередня новина: Віктор Янукович: Село ...
Наступна новина: Рівненська ...

КОМЕНТАРІ