Рівненська облдержадміністрація керує місцевою міліцією - вважають вчорашні протестувальники

Рівненська облдержадміністрація керує місцевою міліцією - вважають вчорашні протестувальники

30.08.11 17:54 0 1404
Як було повідомлено раніше, що для того, аби висловити свій протест антинародному Президенту та міністрові-українофобу Табачнику рівненським свободівцям довелося йти пішки багатокілометровою ходою та пробиратися через кордони міліції, які залякували перевізників позбавленням ліцензії.

Незаконні дії працівників міліції розпочалися ще перед офісом ВО «Свобода». Правоохоронці приїхали на приватному автомобілі та діяли особливо зухвало. Заблокувавши виїзд свободівцям до Пересопниці, люди в погонах почали тиснути на водіїв. Після тривалої розмови з міліціонерами водій одного з орендованих транспортних засобів повідомив пасажирам, що в мікроавтобусі знайдено неполадки, а тому він не може рухатися далі. Тому всім довелося вміститися у два мікроавтобуси, що лишилися, проте з міста виїхати не вдалося. Працівники ДАЇ зупинили автобуси та почали робити дивні телефонні дзвінки. Після цього власники дали вказівку водіям нікуди не їхати, адже їм надійшла погроза, що їх позбавлять ліцензії на перевезення якщо автобуси поїдуть далі. Завдяки втручанню в ситуацію голови фракції ВО «Свобода» в облраді Олега Осуховського, один автобус все ж таки вирушив до Пересопниці. Але частина людей була вимушена йти пішки.

«Ми повертаємось в часи Кучми. Навіть в гірше становище. Це ганебно і неприпустимо. Міліція на сьогодні повністю контролюється окупаційною адміністрацію на Рівненщині. Начальник рівненського обласного управління міліції Василь Лазутко виглядає як такий собі «весільний генерал», який абсолютно не контролює ситуацією і компрометує свої погони перед громадськістю. Як стало відомо накази міліції пропускати або не пропускати людей віддавалися з обласної адміністрації, бо телефонної вказівки саме заступника голови облдержадміністрації Олексія Губанова чекали місцеві даішніки. Ми будемо діяти рішуче щодо незаконних дій правоохоронців і вже готуємо звернення до міністра внунтрішніх справ А.Могильова», - зазначив голова РОО ВО «Свобода», керівник фракції в облраді Олег Осуховський.

Прес-служба Рівненської обласної організації ВО «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 2)
Наступна новина: Відбудеться ІІІ-й тур та ...

КОМЕНТАРІ