На Рівненщині чоловік забив п'яного дебошира до смерті

На Рівненщині чоловік забив п'яного дебошира до смерті

30.08.11 17:59 0 1575
Зі швидкої медичної допомоги Дубна у чергову частину Дубенського МВ надійшло повідомлення, що близько опівночі по вул. Млинівська виявлено мертве тіло 55-річного дубенчанина Богдана. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група на чолі із начальником слідчого управління УМВС Анатолієм Грицишиним.

Як з’ясувалося, Богдан працював на одному із підприємств міста. Того дня, перебуваючи на робочому місці, він вирішив відсвяткувати День міста, причастившись декількома чарками оковитої. Заставши свого підлеглого у далекому від адекватного стані, керівництво відправило його додому відсипатись. Невідомо з яких причин, але підігрітий алкоголем Богдан, опинився на подвір’ї багатоповерхівки по вулиці Млинівська, де почав буянити і кричати. 34-річний мешканець Валентин, який проживав у тому будинку, вирішив заспокоїти дебошира, проте одних слів йому було недостатньо. Валентин вдався до «радикальніших» заходів і почав наносити стусани Богдану, які призвели до розриву печінки i гострої крововтрати. Від отриманих ушкоджень чоловік помер на місці.

Підозрюваний наразі затриманий у порядку статті 115 Кримінально-процесуального кодексу України й знаходиться в IТТ Дубенського МВ.

— Слідчі міськвідділу порушили кримінальну справу за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження), за що підозрюваному загрожує позбавлення волі на від семи до десяти років, – прокоментував начальник слідчого відділення Дубенського МВ Ігор Гай. – Слідчі дії тривають.

Шановні громадяни! Якщо ви стали свідком хуліганських чи протиправних дій, прохання не припиняти їх самостійно, а одразу ж звертатися у міліцію. Бо іноді подібні «геройські» вчинки, на жаль, призводять до плачевних наслідків, як це сталося днями у Дубному.
Вікторія ІВАШИНЮТА,

СЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівному епідемія ...

КОМЕНТАРІ