Вступну кампанію в Ужгородській українській богословській академії завершено

Вступну кампанію в Ужгородській українській богословській академії завершено

31.08.11 18:06 0 1597
29 серпня 2011 року з благословення Блаженнійшого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви під головуванням ректора Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія та Карпатського університету імені Августина Волошина професора, архімандрита Віктора (Бедь) було проведено підсумкове засідання приймальної комісії академії.

За результатами екзаменаційних випробовувань та співбесід (що проходили з 23 по 28 липня вступні фахові та 29 серпня – співбесіда) на навчання до академії в 2011 – 2012 навчальному році за спеціальністю богослов’я зараховано 97 студентів (денна форма навчання — 33, заочна форма навчання — 64). З них до бакалаврату — 64 чоловік (відповідно 15 — на денну форму навчання та 49 — на заочну формою навчання) та до магістратури — 31 чоловік (відповідно 16 — на денну форму навчання та 15 — на заочну форму навчання). Серед новоприйнятих студентів-богословів є представники багаточисельних православних єпархій України, Росії, Білорусі, Молдови.

У цілому на навчання до духовно-навчально-наукового комплексу «Ужгородська українська богословська академія імені святих Кирила і Мефодія – Карпатський університет імені Августина Волошина» в 2011 – 2012 навчальному році з урахуванням усіх спеціальностей (богослов’я, філософія, правознавство, психологія та фінанси) вступило 347 студентів (із них на денну форму навчання – 226 чоловік, на заочну форму навчання – 121 чоловік).

Прес-служба УУБА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівному епідемія ...
Наступна новина: У Рівненському УМВС обурені ...

КОМЕНТАРІ