У Рівненському УМВС обурені висвітленням у ЗМІ приїзду Януковича

У Рівненському УМВС обурені висвітленням у ЗМІ приїзду Януковича

31.08.11 18:12 0 1917
УМВС України в Рівненській області оприлюднило звернення щодо висвітлення ЗМІ Приїзду Януковича на Рівненщину. Наводимо текст зверннення повністю.

Управління МВС України в Рівненській області обурене оприлюдненням недостовірної інформації, викривлених фактів деякими засобами масової інформації щодо забезпечення охорони громадського порядку працівниками міліції під час візиту Президента України Віктора Януковича на Рівненщину.

Прикро й те, що, аби заявити та нагадати в черговий раз про себе, деякі політичні сили використали приїзд Глави держави у нашу область у власних інтересах, інформуючи через свої прес-служби громадськість у ЗМІ про тиск і перешкоджання участі громадян в урочистостях з нагоди 450-річчя написання Пересопницького Євангелія з боку співробітників органів внутрішніх справ. До того ж, безпідставно звинувачують останніх у відсутності «контролю над ситуацією», погрозах з їхнього боку, заявляючи про нічим не підтверджені незаконні дії міліції.

Нагадаємо, що міліція — озброєний орган виконавчої влади, на яку покладені, насамперед, обов’язки із забезпечення особистої безпеки громадян, захисту їхніх прав і свобод, запобігання правопорушенням та їх припинення та охорони й забезпечення громадського порядку. І співробітники ОВС діють у межах своєї компетенції, дотримуючись норм чинного законодавства.

Станом на 31 серпня 2011 до органів внутрішніх справ Рівненщини не надходило заяв і повідомлень щодо неправомірних дій працівників міліції.

Шановні представники засобів масової інформації! Хочемо принагідно нагадати вам, що ви несете відповідальність за достовірність викладених у ваших матеріалах фактів. Й, інформуючи громадськість повідомленнями прес-служб політичних партій, де надаються вигідні тільки їм факти та події, ви заплямовуєте честь не лише окремо взятих високопосадових осіб, а й нашої держави в цілому.

СЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 5)
Попередня новина: Вступну кампанію в ...
Наступна новина: Президент зустрівся з ...

КОМЕНТАРІ