Вперед до рекордів - у Рівному відділення банку пограбували за 30 секунд

Вперед до рекордів - у Рівному відділення банку пограбували за 30 секунд

08.09.11 12:41 0 1834
Прикривши голову капюшоном та обличчя шматком тканини, невідомий увірвався у приміщення Рівненської обласної клінічної лікарні, де розташоване відділення «Приватбанку». Маючи заздалегідь приготовлений засіб для вчинення нападу – камінь, загорнутий у пакет, зловмисник розбив скло каси, перестрибнув усередину відділення та вимагав негайно віддати йому усі кошти. Пограбування банківської установи невідомий скоїв 6 вересня о 16.20 год. всього за 30 секунд.

У відділенні на момент скоєння злочину знаходились касир та стажерка. Остання відбулася переляком, а от його працівниця пошкодила руку осколками розбитого скла. Втім жінка все ж таки встигла натиснути тривожну кнопку. На місце події за 2,5 хвилини прибула група захоплення УДСО при УМВС України в Рівненській області. Невдовзі туди виїхала і слідчо-оперативна група на чолі із начальником УМВС Василем Лазутком.

За попередніми даними, зловмисник виніс із відділення банку 14 тисяч гривень, 100 тисяч російських рублів, дві тисячі євро та тисячу доларів США. На вигляд йому – 20-22 роки, зріст –170-175 см, худорлявої статури.

– Наразі тривають оперативно-розшукові заходи та слідчі дії, з метою встановлення усіх обставин події, – зазначив начальник УМВС Василь Лазутко. – за цим фактом слідчі міськвідділу порушили кримінальну справу за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (Грабіж). З місця події експерти вилучили сліди пальців рук та фрагменти слідів взуття та годинник «Альберто Каваллі».

Усім, кому відома будь-яка інформація щодо ймовірного подальшого пересування або місця знаходження грабіжника, прохання повідомити працівників міліції за номером телефону 102.

СЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Закарпатті ...
Наступна новина: На Рівненщині затримали ...

КОМЕНТАРІ