В Тернополі відкрили другий в  Україні інформаційно-консультативний центр підтримки підприємництва

В Тернополі відкрили другий в Україні інформаційно-консультативний центр підтримки підприємництва

13.09.11 15:06 0 1671
У Тернополі відкрили другий в Україні інформаційно-консультативний центр підтримки підприємництва. В урочистостях взяв участь голова Тернопільської обласної ради Олексій Кайда.

- Створення такого центру – це реальна допомога міської влади у розвитку малого бізнесу, - зазначив, звертаючись до присутніх, Олексій Кайда. – Саме малий та середній бізнес є основою наповнення міського бюджету, а тому допомога підприємцям у їхній роботі є вкрай важливою. Тут працюватимуть підприємці-початківці, котрі поки не мають можливостей винайняти власний офіс. Їм тут надаватимуть кваліфіковані консультації, що так необхідно на старті власної справи. Це конкретний приклад підтримки підприємництва не на словах, а на ділі, створення комфортних умов для розвитку бізнесу.

Стрічку на відкритті Центру підтримки підприємництва урочисто перерізали голова обласної ради Олексій Кайда та міський голова Тернополя Сергій Надал.

У центрі працюватимуть представники податкової, соціальної служби, страхових компаній та банків, які зможуть надати на місці необхідні консультації.

В урочистостях взяли участь представники влади, підприємці, представники податкової служби, банків.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Рівненщині виявили ...
Наступна новина: У Рівному п'яний молодик ...

КОМЕНТАРІ