У Рівному бомж намагався пограбувати школу

У Рівному бомж намагався пограбувати школу

13.09.11 15:08 0 1728
Минулої суботи о 15 годині 17 хвилин на пункт централізованого спостереження Центру технічної охорони УДСО при УМВС України в Рівненській області надійшов сигнал «Тривога» із загальноосвітньої школи № 11 в Рівному, що охороняється за допомогою камери технічного спостереження. За три хвилини наряд групи затримання ПЦС був на місці події.

Працівники міліції відразу помітили невідомого чоловіка, який вовтузився поблизу огорожі зазначеного вище навчального закладу. Підійшовши поближче вони побачили, що невідомий розібрав та намагається викрасти металеву огорожу з території школи.

- Вчасно спрацювала сигналізація і завдяки цьому співробітникам УДСО вдалося за лічені хвилини спіймати крадія, – розповідає заступник начальника УДСО при УМВС Юрій Баланчик. – Ним виявився 33-річний Олексій, непрацюючий, який немає постійного місця проживання та веде бродячий спосіб життя.

Згодом на місце події прибула слідчо-оперативна група, яка вказаного громадянина доставила в чергову частину Рівненського МВ УМВС. Наразі сума завданого збитку встановлюється.

Тамара ЛИСЕНКО,

начальник СЗГ УМВС України в Рівненській області

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: У Рівному п'яний молодик ...
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ