В Івано-Франківську відбувся мітинг «Зупинімо антиукраїнське свавілля»

В Івано-Франківську відбувся мітинг «Зупинімо антиукраїнське свавілля»

13.09.11 15:10 0 1579
11 вересня 2011 року на Вічевому майдані в Івано-Франківську відбувся мітинг "Зупинімо антиукраїнське свавілля" за участю голови Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олега Тягнибока та голови Івано-Франківської обласної ради, керівника обласної організації ВО «Свобода» Олександра Сича.

У заході взяло участь близько трьох тисяч осіб. До присутніх звернувся голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич. Він заявив, що сьогоднішня ситуація у державі потребує конкретних дій і твердого опору проти внутрішньої антиукраїнської політики, яку свідомо проводить «політична верхівка». «Сьогодні правляча «еліта» намагається маніпулювати народом. Яскравим прикладом цього є той факт, що останнім часом поширюється інформація про те, що Янукович відстоює інтереси України. А за це відповідно Росія вважає його бандерівцем. Але, шановні, як тоді пояснити свідому українофобську політику всередині держави?! Хіба це не введення в оману наш народ? Поряд з нібито відстоюванням інтересів йде деукраїнізація України», - наголосив очільник обласної організації ВО «Свобода». Він назвав теперішню владу антиконституційною, антисоціальною, антинародною, антиукраїнською. Олександр Сич закликав протидіяти цьому окупаційному режимові і обирати до влади не тільки тих, хто сьогодні вихваляється українським походженням, а тих, хто за ментальністю є українцем.

Олег Тягнибок торкнувся теми інформаційної війни. На його переконання інформаційний простір за вказівками влади є виключно «політично брудним». «Влада користується всіма методами для знищення опозиційних сил: для одних – це арешти, а для інших – просто брехливі чутки. Сьогодні включили в повний хід компрометації проти «Свободи», оббріхування «Свободи». Якщо проти Тимошенко чи Луценка можна відкрити кримінальні справи, то проти свободівців їх не відкриють, бо нема за що, і що вони роблять – починають створювати якісь партійки та громадські організації, які викидають компромат на «свободівців». Сьогодні ми маємо наступ абсолютної брехні в Галичині. Партія регіонів включила механізм виливання бруду на «Свободу» саме тут, де є вогнища організованого спротиву проти них», - вважає Олег Тягнибок.

Лідер «Свободи» розповів про чисельні приклади авторитаризму та протизаконного наступу не тільки на політичних лідерів, але й на населення загалом. «Чому так звані «данєцкіє» масово займають посади в місцевих органах влади? Так, керівником аеропорту та митниці у Львові стали «данєцкіє». А чому люди з Франківська чи того самого Львова не направляються на керівні посади на схід? Та тому, що це свідоме засилля для висмоктування грошей з державного і міських бюджетів! Деукраїнізація відбувається на релігійному, економічному, політичному, культурному, моральному і, навіть, фізичному рівнях. А ті гучні судові процеси, що зараз відбуваються в Україні – це просто тест на свідомість. А загалом – просто відволікання уваги від важливих загрозливих речей. А таких речей проти населення дуже багато: пенсійний закон, новий податковий кодекс, а найближче, що на нас очікує – земельний ринок. Цей закон вступить в дію вже з 1 січня. Українець просто втратить доступ до землі, бо її викуплять іноземці. Чим це не чергова кріпаччина? Але ж влада про це не говорить», - обурений Олег Тягнибок.

Окрім того, лідер «Свободи» запевнив, що з приходом у Верховну Раду «Свободи» ініціюватиметься закон про обов’язкову люстрацію представників влади.

Прес-служба Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 5)
Попередня новина: У Рівному бомж намагався ...
Наступна новина: Плату за проїзд у ...

КОМЕНТАРІ