Плату  за проїзд у тролейбусах Рівного буде піднято

Плату за проїзд у тролейбусах Рівного буде піднято

20.09.11 21:59 0 1440
20 вересня 2011 року відбулося засідання виконавчого комітету Рівненської міської ради, на якому було прийнято рішення про підвищення тарифу на проїзд міським електротранспортом. Член виконкому від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Андрій Бортнік запропонував звернути увагу на альтернативу подану «Свободою» щодо підвищення тарифів.

Варто зазначити, що нещодавно були проведені громадські обговорення з даного питання, яке «чомусь» проводили о 10 ранку, коли більшість людей, яких хвилює проблема вартості проїзду, були на роботі і не мали жодної можливості висловити свою думку. Доповідачі від виконавчих структур повідомили малочисельній аудиторії (були присутні лише біля 5 журналістів) про катастрофічне становище КП «Рівнеелектроавтотр» Рівненської міської ради, та що підняття тарифів на проїзд обумовлено зростанням вартості електроенергії, зростанням інших витрат на експлуатацію тролейбусів, витрат на заробітну плату, запчастин тощо.

«Дійсно, на даному підприємстві ситуація складна. І, лише завдяки колективу, воно досі функціонує, ми проти підвищення тарифу за проїзд, а натомість варто шукати для вирішення інші шляхи. Не варто вирішувати проблему лише за кошти підняття тарифів за кошти мешканців міста вирішувати проблеми які повстають перед нами», - зазначив Андрій Бортнік.

Прес-служба Рівненської обласної організації ВО «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: Щоби уникнути кримінального ...

КОМЕНТАРІ