Президент України зустрівся з в. о. Президента, Головою Парламенту Молдови

Президент України зустрівся з в. о. Президента, Головою Парламенту Молдови

27.09.11 14:13 0 1400
Президент України Віктор Янукович провів зустріч із виконувачем обов’язків Президента, Головою Парламенту Республіки Молдова Маріаном Лупу. Вітаючи гостя в Україні, Глава Української держави позитивно оцінив відновлення активного українсько-молдовського діалогу як «необхідного нашим країнам та народам». «Активізація двосторонніх відносин на всіх рівнях з часом – і чим коротше буде цей період, тим краще, – буде наповнена конкретним змістом», – наголосив Віктор Янукович.

В.о. Президента Молдови Маріан Лупу погодився з Главою Української держави щодо важливості відновлення після тривалої паузи діалогу між Україною та Молдовою. Маріан Лупу висловив упевненість, що всі його зустрічі в рамках візиту в Україну, і насамперед зустріч із Президентом, «нададуть нового імпульсу і відкриють нову сторінку в двосторонньому діалозі».

Маріан Лупу особливо відзначив традиційні історичні зв’язки між обома народами, які потрібно підтримувати та розвивати. «У цьому ми бачимо нашу стратегічну мету. Відносини з дружньою нам сусідньою державою – Україною – є пріоритетом для всіх гілок влади Республіки Молдова», – сказав в.о. Президента Молдови.

Прес-служба Президента України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівному пошестя ...
Наступна новина: Молодіжний Націоналістичний ...

КОМЕНТАРІ