Молодіжний Націоналістичний Конгрес закриють через

Молодіжний Націоналістичний Конгрес закриють через "Москалів на ножі"?

27.09.11 14:16 0 1534
Наводимо заяву повністю:

Щойно, в офіс всеукраїнської молодіжної громадської організації “Молодіжний Націоналістичний Конгрес” (МНК) завітав працівник МВС, який повідомив, що до Генеральної Прокуратури України була подана заява від народного депутата Олександра Голуба від КПУ з проханням порушення кримінальної справи проти МНК. Причиною за його словами є розпалення міжнаціональної ворожнечі.

Нагадаємо, 14 червня, в Києві, до 120-річниці від дня народження творця ОУН - Євгена Коновальця відбувся урочистий марш, організатором якого виступила ВМГО “МНК”. За словами нардепа Голуба, розпалюванням міжнаціональної ворожнечі є заклики, які кричала молодь, а саме - “Москалів на ножі”. Ніхто з організаторів цього не визнає.

“Дана заява є безпідставна, на нас чиниться тиск із залученням правоохоронних органів.

Хочу зауважити, що з цією заявою Голуб звернувся не відразу по факту проведення акції, щоб так би мовити припинити “розпалювання міжнаціональної ворожнечі”, а лише через 3 місяця, що свідчить про фальшивість і лицемірність даної заяви і про те, що робиться лише для того, щоб відвернути увагу від антинародної діяльності Комуністичної Партії в складі провладної коаліції” - коментує дану ситуацію голова організації Сергій Кузан.

Нагадаємо, Олександр Голуб, відомий своїми антиукраїнськими поглядами вже давно. Він був один з 435 депутатів, який натиснув кнопку “проти” в голосуванні за законопроект, який визнавав Голодомор 1932-1933 років в Україні геноцидом. І це зовсім не єдиний приклад.

Прес-служба ВМГО “МНК”
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ