Як  залучати кошти вчилася  громада Глинська на Рівненщині

Як залучати кошти вчилася громада Глинська на Рівненщині

27.09.11 14:59 0 1447
23 вересня в селі Глинськ Рівненської області відбувся тренінг з локального фандрейзингу для представників місцевої громади.

Тренінг був проведений Західноукраїнським центром соціального партнерства в рамках проекту «Активізація сільських громад для вирішення їхніх нагальних проблем», що фінансується Антикризовою гуманітарною програмою Міжнародного фонду «Відродження». В ході навчання основна увага приділялася визначенню головних проблем села та пошуку шляхів їх вирішення. Так, серед питань, які потрібно вирішити, було зазначено відсутність освітлення вулиць у вечірній і нічний час. Завдяки спільній роботі учасників тренінгу вдалося визначити та намітити шляхи вирішення цього питання на місцевому рівні.

Звичайно, що в ході занять, розглядалося значно ширше коло питань. Але головним висновком активу громади стало те, що саме вони спроможні змінити своє життя на краще.

Наступним заходом, із залученням активу села, в Глинському будинку культури стане навчання з проектного менеджменту, яке заплановано на початок жовтня.


* * *

Метою проекту «Активізація сільських громад для вирішення власних проблем», що здійснюється Західноукраїнським центром соціального партнерства за підтримки Антикризової гуманітарної програми Міжнародного фонду “Відродження” є: Протягом дванадцяти місяців активізувати діяльність мешканців двох сіл Здолбунівського району спрямовану на вирішення власних проблем спільними зусиллями, шляхом проведення на базі будинків культури навчання з фандрейзингу та проектному менеджменту не менше 30 мешканців цих сіл, дофінансування діяльності гуртків народної творчості організації благодійних концертів та створення інформаційних центрів у цих клубах.

Детальніше про програму: www.irf.ua.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівному вимагають ...

КОМЕНТАРІ