В Здолбунові продовжують реалізовувати програму благоустрою міста

В Здолбунові продовжують реалізовувати програму благоустрою міста

28.09.11 19:53 0 1631
27 вересня 2011 року з ініціативи свободівців-депутатів Здолбунівської міської ради, які звернулися до міського голови з пропозицією щодо покращення обличчя міста, у Здолбунові було змінено майже половину табличок із назвами вулиць.

Продовжуючи поліпшувати благоустрій міста, влада з ініціативи керівника фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" в Здолбунівській міській раді Віталія Чернецького встановила при в'їзді в місто рекламний щит із запрошенням відвідати місто.

"Ми можемо зараз упевнено сказати, що Здолбунів активно готується до Євро-2012, адже нові вивіски, що з'явилися в місті, у тому числі і рекламний щит із запрошенням до Здолбунова, містять інформацію також англійською мовою. Не знаю чому, але міська влада до цього довгий час не могла дійти, допоки ми не принесли їм готові ескізи табличок і не стали вимагати почати щось робити. Усі ці таблички коштують копійки, тобто, місто витратило мінімум коштів і отримало максимум результату", – зазначив керівник фракції ВО "Свобода" у Здолбунівській міській раді.

Прес-служба Рівненської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівному вимагають ...
Наступна новина: У Квасилові на Рівненщині ...

КОМЕНТАРІ