Студентів УУБА – КаУ навчали  подоланню фінансової кризи

Студентів УУБА – КаУ навчали подоланню фінансової кризи

28.09.11 19:55 0 1501
26 вересня в Свято-Миколаївському актовому залі Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія та Карпатського університету для студентів економічного факультету була прочитана лекція професора кафедри маркетингу Полтавського університету споживчої кооперації України, доктора економічних наук, Академіка академії економічних наук України Ігоря Геннадійовича Брітченка на тему «Шляхи подолання фінансової кризи. Банківський інструмент унеможливлювання кризових явищ у майбутньому».

Під час лекції Ігор Геннадійович розкрив студентам секрети роботи банків, кредитування та роботу депозитів, а також поділився практикою для виходу із незручних ситуацій та проблем з фінансовими установами.

Відтак, після лекційного заняття, яке проходило протягом 3-х годин, пан Ігор зустрівся з ректором Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія та Карпатського університету, Уповноваженим Української Православної Церкви з питань вищої освіти і науки професором, архімандритом Віктором (Бедь) та з проректором з координаційної роботи та дистанційної форми навчання професором Оленою Володимирівною Шимко. Під час зустрічі між представниками навчальних закладів було обговорено питання подальшої співпраці.

Прес-служба УУБА – КаУ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Пішла з життя голова ...
Наступна новина: У Рівному організовують ...

КОМЕНТАРІ