На Рівненщині міліціонери вилучили 400 літрів

На Рівненщині міліціонери вилучили 400 літрів "бражки"

30.09.11 15:37 0 1563
Працівники апарату УМВС України в Рівненській області спільно з міліціонерами Кузнецовську та беркутівцями 23 вересня провели цільове оперативно-профілактичне відпрацювання міста атомників.

Насамперед, правоохоронці провели перевірку за місцем проживання 39-ти власників мисливської зброї. Як результат – два випадки незаконного обігу зброї. Так, в 24-річного жителя міста вилучено ніж кустарного виробництва з ознаками холодної зброї, а поблизу будинку за місцем проживання в 28-річного Олега виявили та вилучили обріз гладкоствольної мисливської одноствольної рушниці, виготовлений в кустарних умовах. В обох випадках вилучене направлено на дослідження в НДЕКЦ УМВС України в Рівненській області.

Міліціонери РМОП «Беркут» разом з дільничним інспектором завітали до 45-річного Володимира, в квартирі якого виявили та вилучили 400 літрів самогонної закваски. Усю «продукцію» знищили, а чоловіка притягнули до адміністративної відповідальності за статтею 176 КУпАП (Виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення).

Крім того, міліціонери перевірили за місцем проживання усіх осіб, які перебувають під адміністративним наглядом.

Цього ж дня 47-річна мешканка Кузнецовська телефоном повідомила правоохоронців, що в її квартиру, шляхом підбору ключа, проникли невідомі. Працівники міліції виїхали за вказаною адресою та затримали «на гарячому» трьох неповнолітніх жителів Кузнецовська, які проникли в житло останньої, та намагались скоїти крадіжку її особистих речей. Підозрювані доставлені в Кузнецовський МВ. Наразі проводиться перевірка.

За підсумками відпрацювання зареєстровано 6 інформацій, які попередньо кваліфіковані як злочини, та виявлено 35 адміністративних правопорушень. Подібного роду відпрацювання проводитимуться і надалі.

Віта ЯЙЧЕНЯ,
помічник начальника Кузнецовського МВ
по взаємодії з громадськістю та ЗМІ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ