У Рівному затримали

У Рівному затримали "на гарячому" 17-річного крадія

05.10.11 11:30 0 1376
Від чергового Рівненського міськвідділу наряд патрульної служби отримав повідомлення про те, що невідомі розкрадають перила сходів приватної фірми. О 1.30 на вулицю Соборну, 446 помчав наряд у складі командира взводу роти патрульної служби Олега Манька та його напарника інспектора Івана Рижого.

– Вже через 3-4 хвилини ми були за вказаною адресою, – розповідає командир взводу Олег Манько. – Обслідуючи прилеглу територію, в темряві помітили постать людини, яка йшла нам назустріч. Вийшовши з автомобіля, ми представилися та попросили у незнайомця документи. Оскільки із собою їх не було, вирішили перевірили особу невідомого за наявною базою.

Правоохоронці відразу ж встановили, що 17-річний рівнянин і раніше затримувався за крадіжки. Порівнявши сліди взуття молодика із залишеними навколо крадених перил, міліціонери побачили їх схожість. Проте причетність до скоєної крадіжки хлопець не визнавав.

На місце події міліціонери викликали слідчо-оперативну групу. За попередніми даними, ці перила, які останній вже встиг віднести за 30 метрів, до сусіднього будинку, виготовлені із нержавіючої сталі. Для з’ясування усіх обставин молодика доставили у Рівненський міськвідділ міліції. За цим фактом вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка.

Працівники міліції вдячні рівнянам, котрі не байдужі до чужого майна, адже саме дзвінок чоловіка, який набрав номер телефону 102 і, вочевидь, ще не спав, допоміг правоохоронцям вночі за «гарячими» слідами затримати крадія металу.


Інна БЕРЕЗОВСЬКА,
помічник начальника Рівненського МВ УМВС
по взаємодії з громадськістю та ЗМІ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині чоловік ...
Наступна новина: На Рівненщині шахраї ...

КОМЕНТАРІ