На вулицях Здолбунова з'явилися таблички:

На вулицях Здолбунова з'явилися таблички: "Дякуємо за чисті узбіччя"

05.10.11 12:12 0 1997
Депутати фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Здолбунівській міській раді на чолі з керівником фракції Віталієм Чернецьким продовжують реалізовувати програму благоустрою міста. На даному етапі реалізації програми націоналісти вирішили забезпечити чистоту на вулицях. З цією метою було виготовлено таблички із написом "Дякуємо за чисті узбіччя!", які розмістять у різних районах міста.

"Виготовляючи ці таблички, ми сподіваємося, що наші громадяни поставляться до заклику з розумінням і люди почнуть дбати про чистоту у місті", – зазначив Віталій Чернецький.

"Ми сподіваємося, що ці таблички зможуть дати гарний результат і місто буде чистішим. Здолбунівчанам сподобалася зміна табличок із назвами вулиць і тим більше – привітальний білборд (зазивний щит) при в'їзді в місто. Також ми плануємо отримати допомогу від влади, але в разі, якщо очільник міста не виділить на це кошти, ми працюватимемо за власні", – зазначив керівник фракції ВО "Свобода" в Здолбунівській районній раді Олександр Бондарець.

Прес-служба Рівненської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Наступна новина: На Рівненщині затримано ...

КОМЕНТАРІ