На Рівненщині затримано наркоторговця

На Рівненщині затримано наркоторговця

05.10.11 12:14 0 1612
Серед білого дня житель міста Дубна, не ховаючись і не приховуючи від перехожих, виніс із будинку наповнений з верхом стакан марихуани та одразу ж за воротами збув за 300 гривень невідомому чоловіку.

Отримавши оперативну інформацію про зазначений вище факт, міліціонери перевірили помешкання 24-річного дубенчанина Ярослава. І недаремно. Бо під час проведення огляду на горищі його будинку було виявлено та вилучено ще шість кілограмів аналогічної наркосировини, яку відразу ж направили на дослідження в НДЕКЦ при УМВС.

Працівники міліції затримали та в подальшому заарештували підозрюваного. І хоча молодик щиросердечно каявся і обіцяв оперативникам, що так вчинив перший та останній раз, але уникнути відповідальності за це йому не вдасться.

— За цими фактами порушено дві кримінальні справи за статтею 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання,зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), — повідомив начальник сектору ВБНОН УМВС України в Рівненській області Олександр Нагорнюк. — Раніше цей чоловік до кримінальної відповідальності не притягувався, але цього разу він може потрапити на вісім років за ґрати.

Тамара ЛИСЕНКО,
начальник СЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На вулицях Здолбунова ...
Наступна новина: Українські підприємства ...

КОМЕНТАРІ