Українські підприємства готові долучитися до будівництва нафто- та газотранспортних об’єктів в Греції

Українські підприємства готові долучитися до будівництва нафто- та газотранспортних об’єктів в Греції

07.10.11 15:20 0 1651
Українські підприємства готові взяти участь у будівництві нафто- і газотранспортних об’єктів на території Греції. Про це заявив Президент України Віктор Янукович на українсько-грецькому бізнес-форумі.

Глава держави зауважив, що українські підприємства мають великий досвід у сфері проектування, будівництва, обслуговування та експлуатації об’єктів транспортно-енергетичної інфраструктури.

Президент висловив переконання, що несприятлива сьогодні економічна ситуація в світі «не повинна гальмувати розвиток двосторонньої співпраці» у таких пріоритетних для економік України та Греції сферах, як суднобудування, транспорт, енергетика, агропромисловий комплекс, туризм, інвестиційне співробітництво, наука і технології.

«У ході переговорів із вищим керівництвом Греції ми досягли порозуміння щодо необхідності реалізації конкретних перспективних проектів за згаданими напрямами. Ми принципово домовилися, що наші уряди мають забезпечити належні умови для того, щоб підприємці обох країн мали можливість успішно розвивати взаємовигідну торговельно-економічну співпрацю», - сказав Віктор Янукович.

Прес-служба Президента України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині затримано ...
Наступна новина: На Рівненщині здали 149 ...

КОМЕНТАРІ