Рівненська міліція зібрала урожай коноплі

Рівненська міліція зібрала урожай коноплі

07.10.11 15:22 0 1582
Для зміцнення правопорядку в громадських місцях, недопущення дестабілізації оперативної обстановки на території Гощанського району міліціонери провели оперативно-профілактичні заходи, до яких залучили бійців спецпідрозділу окремої роти міліції ОП «Беркут».


У ході відпрацювання в селі Бабин працівники міліції затримали 21-річного Олександра, місцевого жителя, в якого виявили та вилучили паперовий згорток з подрібненою речовиною рослинного походження, зовні схожою на марихуану, загальною вагою майже 10 грамів. Зі слів Олександра він знайшов рослини коноплі у полі та зрізав їх, щоб висушити і в подальшому вживати самому. Наразі вилучене направлено на дослідження в НДЕКЦ при УМВС.

Того ж дня працівники ВДАІ та Беркуту в селі Вовкушів Гощанського району зупинили автомобіль марки «Тойота Королла». В салоні, крім водія, знаходились четверо пасажирів. Під час огляду транспортного засобу було виявлено та вилучено 400 грамів речовини рослинного походження, зовні схожої на коноплю. Як пояснив один із пасажирів, 31-річний Руслан, вони з товаришами вирішили поїхати до бабусі у вищевказане село по продукти харчування. Під час зупинки на «перекур» в одному із сіл району він побачив і зірвав рослини коноплі, які росли біля ставка. Після цього споекійненько попрямували далі у запланованому напрямку. Та от халепа, від працівників міліції з таким «добром» далеко втекти не вдалось.

– За цими двома фактами проводиться перевірка, а після отримання результатів дослідження з НДЕКЦ буде прийняте відповідне процесуальне рішення, – зазначив заступник начальника Гощанського РВ УМВС Олександр Кушнір.

Марина ЯРЕМЧУК,

помічник начальника Гощанського РВ УМВС

по взаємодії з громадськістю та ЗМІ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині здали 149 ...
Наступна новина: Рівненські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ