У Рівному випустили кухарів

У Рівному випустили кухарів

07.10.11 17:40 0 1524
3 жовтня у навчальному ресторані Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбулася кваліфікаційна атестація першої групи слухачів, які здобували професію «кухар».

До складу кваліфікаційної комісії увійшли, крім фахівців служби зайнятості, й роботодавці - шеф-кухар ресторану «Айвенго» Віталій Парфенюк та директор ресторану «Колиба» Жанна Назарук.

Іспит проходив у два етапи. Випускники демонстрували комісії теоретичні знання, потім у приміщенні кухні-лабораторії виконували кваліфікаційні роботи за обраними темами. Кожен із слухачів презентував по дві страви, які одразу ж дегустувалися та оцінювалися комісією. Під час презентації страв, що були представлені в якості кваліфікаційних виробів, слухачі курсів розповідали історію створення рецепту, особливості технології, підбору спецій та прянощів, показували прийоми оформлення та подачі.

Після завершення іспиту шеф-кухар ресторану «Айвенго» Віталій Парфенюк зазначив:

- Приємно вражений високим рівнем підготовки за такий короткий термін. Думаю, наш ресторан у майбутньому буде постійно співпрацювати із центром профтехосвіти служби зайнятості. Із задоволенням братимемо слухачів на практику, декому, можливо, запропонуємо постійне місце роботи. Також можу зазначити, що ця професія - дуже перспективна. Якщо у людини є талант, бажання, творчий підхід до справи - на неї може чекати блискуче майбутнє у цій професії. Хороший кухар ніколи не буває безробітним.

Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості запрошує на навчання тих, хто хоче опанувати перспективну професію та зробити упевнений крок до працевлаштування.

За повідомленням обласного центру зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ