На Рівненщині в подарунок сину жінка зарізала чоловіка

На Рівненщині в подарунок сину жінка зарізала чоловіка

11.10.11 15:25 0 1483
Судовим вироком закінчилася трагічна історія, яка трапилася у січні цього року в Острозі. Тоді 41–річна Валентина після святкування дня народження сина вирішила кардинально з’ясувати стосунки зі своїм чоловіком, 45-річним Миколою.

Захмеліле подружжя, яке часто «било горшки», повернулося того злощасного дня із ресторану, де святкувало 22-й день народження старшого сина. Енна кількість вжитого зробила свою чорну справу: побутова сварка, спричинена неконтрольованим станом обох, досягла свого апогею. Нерви 41-річної Валентини не витримали і розлючена жінка, схопивши кухонний ніж, встромила його у спину чоловіка. Зрозумівши, що накоїла біди, вона одразу ж викликала швидку допомогу. Сталася ця трагедія на очах у молодшого 19-річного сина, який не встиг зарадити біді. Як з'ясувалось, удар жінки дар був такої сили, що лезо ножа дістало серця, і, на жаль, врятувати життя чоловіка лікарям не вдалося.

— За ознаками злочину, передбаченого статтею 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство) слідчими Острозького МВ УМВС була порушена кримінальна справа, – повідомив т.в.о. начальника Острозького МВ України в Рівненській області Валерій Самчук. — Після завершення досудового слідства її було скеровано до суду. Нещодавно Острозький міський суд поставив у ній остаточну крапку, змінивши обвинувачення з умисного вбивства на умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони. Вирок Феміди — Валентину позбавили волі терміном в 1 рік і 6 місяців.

Вікторія АНТОНОВА, помічник начальника Острозького МВ УМВС по взаємодії з громадськістю та ЗМІ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
4 (голосів: 1)
Попередня новина: На Рівненщині затримали ...
Наступна новина: На Рівненщині затримали ...

КОМЕНТАРІ