На Рівненщині затримали збоченця, який розбещував неповнолітніх

На Рівненщині затримали збоченця, який розбещував неповнолітніх

11.10.11 15:28 0 1578
Тривожний дзвінок надійшов до чергової частини Рокитнівського РВ УМВС України в Рівненській області від 27-річної мешканки одного з сіл району. Жінка повідомила, що стосовно її малолітньої доньки односельчанин Петро вчинив розпутні дії.

Восьмирічна дівчинка того вечора пізно поверталась зі школи. Добре знайомий їй Петро запропонував підвезти Надійку на велосипеді, адже дівчинка разом зі своєю родиною мешкала на окраїні села.

– Близько 18 години минулої п’ятниці 21-річний Петро, житель Рокитнівського району, перебуваючи в лісовому масиві вчинив із восьмирічною Надією, мешканкою цього ж села, розпусні дії, схиляючи потерпілу до вчинення сексуальних дій, а саме задоволення статевої пристрасті неприроднім способом, – прокоментував т.в.о. начальника Рокитнівського райвідділу підполковник міліції Сергій Русанівський.

За цим фактом слідчі райвідділу порушили кримінальну справу за частиною 2 статті 156 Кримінального кодексу України (Розбещення неповнолітніх). Петро свою вину у вчиненні інкримінованого йому злочину визнав повністю, за цей вчинок йому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Підозрюваний наразі арештований та перебуває в слідчому ізоляторі м. Рівне.

(Імена змінені з етичних міркувань)

Тетяна ЧУБИК,
помічник начальника Рокитнівського РВ УМВС
по взаємодії з громадськістю та ЗМІ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: На Рівненщині проведено ...

КОМЕНТАРІ