Під час операції «Пасажир»  у Чернівцях затримали  двох жителів за збут та зберігання наркотиків

Під час операції «Пасажир» у Чернівцях затримали двох жителів за збут та зберігання наркотиків

11.10.11 15:32 0 1644
Під час проведення оперативно профілактичної операції «Пасажир», працівники сектору боротьби із незаконним обігом наркотиків та сектору карного розшуку Лінійного відділу на станції Чернівці задокументували факт збуту буковинцем канабісу вагою 2 грами. За даним фактом порушено кримінальну справу за статтею 307 Кримінального кодексу.

Також порушена кримінальна справа за статтею 309 ККУ відносно 21-ріного чернівчанина, який вже був раніше засуджений за грабіж і відбував термін умовно. Працівники Лінійного відділу на станції Чернівці при особистому огляді виявили та вилучили в нього 8,8 грамів канабісу. Відносно 21-річного хлопця обрано міру запобіжного заходу підписка про невиїзд.

В чергову частину лінійного відділу на станції Івано-Франківськ з заявою звернувся житель Івано-Франківської області, про те, що в транзитному залі вокзалу станції Івано-Франківськ невідомий шляхом обману заволодів його мобільним телефоном після чого той втік в невідомому напрямку. При проведенні заходів по гарячих слідах працівниками патрульної служби лінійного відділу на станції Івано-Франківськ затримано жителя м. Івано-Франківськ, раніше судимого, у якого виявлено даний телефон. Перевірку матеріалів проводить лінійний відділ на станції Івано-Франківськ

При проведенні комісійної вигрузки вантажу (гранітний відсів) з двох піввагонів на станції Чернівці, виявлено нестачу вантажу близько 36 тон. При проведенні огляду вказаних вагонів працівниками міліції спільно з працівниками Львівської залізниці, виявлено, що вагони знаходиться в технічно несправному стані, що стало причиною висипу вантажу при слідуванні до станції Садгора. Перевірку матеріалів проводить лінійний відділ на станції Чернівці.

СЗГ УМВС України на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині проведено ...
Наступна новина: XVI Всеукраїнський ...

КОМЕНТАРІ