XVI Всеукраїнський фестиваль телевізійних і радіопрограм

XVI Всеукраїнський фестиваль телевізійних і радіопрограм "Калинові острови" відбудеться на Львівщині

12.10.11 16:00 0 1487
З 13 по 16 жовтня ц.р. відбудеться XVIВсеукраїнський фестиваль телевізійних і радіопрограм «Калинові острови», який проводиться на базі Львівської обласної державної телерадіокомпанії за підтримки Держкомтелерадіо України, Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної ради.

До мальовничого куточку Львівщини – бальнеологічного курорту Східниця – з усієї України з’їдуться телевізійні й радіо журналісти, щоб показати свою роботу, поділитися новинами, творчими здобутками. Цього року участь в конкурсі братимуть роботи усіх державних телерадіокомпаній, студії «Укртелефільм» та трьох комерційних телерадіоорганізацій. Журі обиратиме найкращі серед 35 телевізійних та 28 радіо робіт, а також розглянепозаконкурсом шість теле- і одну радіо роботи.

Всеукраїнський фестиваль телевізійних і радіопрограм «Калинові острови» спрямований на виявлення кращого аудіовідеопродукту, створеного вітчизняними виробниками і присвяченого відображенню у ЗМІ актуальних державотворчих процесів в Україні та духовному відродженню українського народу.

У ході фестивалю будуть визначені переможці і лауреати в номінаціях: «Слово. Влада. Суспільство» (публіцистика); «Повернення із забуття» (події, постаті, традиції); «Душі невичерпна криниця» (наша духовність); «Гронокалинове» (до 20-ї річниці Незалежності України); «Українському телебаченню - 60» (до 60-ї річниці створення Українського телебачення); «Режисерськаробота» (телебачення і радіомовлення); «Операторська робота» (телебачення); «Краще оформлення каналу» (телебачення).

Прес-служба Держкомтелерадіо
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ