На Рівненщині банк пішов назустріч благодійним організаціям

На Рівненщині банк пішов назустріч благодійним організаціям

12.10.11 16:03 0 1542
11 жовтня 2011 року Фундація імені князів-благодійників Острозьких завершила переговорний процес з керівництвом публічного акціонерного товариства «Терра Банк», результатом яких є посилення фінансової життєздатності.

Результатом переговорів для громадських і благодійних організацій буде здійснене благодійне (акційне) відкриття поточних і депозитних рахунків для юридичних осіб ( відкриття рахунку – 1 грн., Клієнт банк – 1 грн., випуск ПК класу Clasik, або Gold за 20-30 грн. ). Встановлення мінімальної суми депозиту 500 грн. для громадських і благодійних організацій.

Зменшення мінімальної суми вкладу (100 грн.) та суми поповнення для фізичних осіб (100 грн.) для бідних верств населення (студенти, населення, що отримує соціальні пільги) з подальшим просуванням даного продукту за допомогою акцій, які проводить Фундація імені князів-благодійників Острозьких.

Слід зазначити, що інші банки не звертають уваги, що такі юридичні особи, як благодійні організації не мають можливості вкладати більше 10 тис. грн., а фізичні особи більше 500 тис. грн..

Вітаємо соціальну ініціативу Терра банку. Заохочуємо громадські організації та громадянам скористатись можливістю на користь зміцнення громади та розвитку суспільства.

Фундація імені князів-благодійників Острозьких
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільська молодь ...

КОМЕНТАРІ