Дубровицька міська рада – проти політичних репресій в Україні

Дубровицька міська рада – проти політичних репресій в Україні

13.10.11 13:51 0 1516
11 жовтня 2011 року відбулася дванадцята сесія Дубровицької міської ради шостого скликання. Фракція Всеукраїнського об'єднання "Свобода" підготувала текст звернення до Президента України В. Януковича з приводу політичних репресій та переслідувань. Після тривалих дискусій депутати підтримали ініціативу націоналістів. Підтримали текст звернення "Батьківщина" та УНП.

"Рішення ухвалили мінімальною кількістю голосів: із 30 депутатів "за" проголосували 16. Реакція депутатів Партії регіонів та Народної партії на цей документ була прогнозованою – повне заперечення, але дивує позиція депутатів фракції "Наша Україна", які не підтримали текст звернення", – підкреслив керівник фракції ВО "Свобода" у Дубровицькій міській раді Олександр Лавор.

У тексті звернення зазначено:

"Ми, депутати Дубровицької міської ради як представники політично-активної частини громади Дубровиччини та України, стурбовані процесами, що відбуваються в країні, зокрема, діями судової системи та працівників МВС відносно активістів патріотичних організацій та опозиційних партій. Йдеться про представників ВО "Свобода", організацій "Тризуб" ім. Степана Бандери, "Патріот України", лідера ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко, Юрія Луценка, учасників "Податкового майдану" та інших.

Закликаємо Вас вплинути на відповідні державні органи і забезпечити належні права і свободи громадянам України, припинити політичні репресії та переслідування громадських та політичних активістів, відпустити з-під варти затриманих за політичну діяльність".
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині вручили ...
Наступна новина: На Рівненщині відбувся акт ...

КОМЕНТАРІ