На Рівненщині відбувся акт самоспалення

На Рівненщині відбувся акт самоспалення

13.10.11 13:54 0 1541
О сьомій годині ранку медсестра Дубенської центральної міської лікарні повідомила працівникам міліції, що у медзаклад із діагнозом термічні опіки 70% тіла та обличчя госпіталізований 27-річний місцевий житель, який намагаючись довести дружині свою любов, ледь не покінчив життя самогубством через самоспалення.

Як з’ясувала слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, прокинувшись, коли надворі тільки смеркало, 27-річний дубенчанин Олег* вирішив, не гаючи часу, рятувати стосунки у сім’ї та направився до будинку 26-річної дружини Тетяни. Це уже не перша спроба благовірного залагодити стосунки, але тепер, коли над його головою нависла загроза розлучення, він вирішив будь-що повернути кохану.

До міської п’ятиповерхівки, на другому поверсі якої проживає Тетяна, він прийшов о шостій годині ранку. Спроби Олега поговорити з дружиною не увінчались успіхом – остання не захотіла його слухати і гучно зачинила вікно квартири, через яке вони спілкувалися. Тоді чоловік вирішив вдатися до більш радикальних методів – знову гукнув дружину та на її очах підпалив власну куртку, обливши її бензином, який приніс із собою у каністрі. Тетяна, визирнувши з вікна, побачила Олега, який топтав палаючу куртку. Від неї зайнялися і штани, а згодом вогонь охопив і всього чоловіка…

Олег побіг до броньованих дверей під’їзду, благаючи дати йому води. Але доки сонні мешканці будинку усвідомили, що коїться, Олега уже і слід простиг. Він зумів добігти до найближчої автозаправної станції, дорогою загасивши вогонь самотужки, а звідти на таксі його відправили до лікарні, де йому одразу була надана медична допомога. Втім, лікуватися Олегові тепер доведеться не один день, з гіркотою усвідомлюючи, як необдуманий вчинок міг коштувати йому життя.

(*Імена змінені з етичних причин)

Катерина ПОПЕНКО, СЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ