У Рівному через вживання спиртного помер чоловік

У Рівному через вживання спиртного помер чоловік

18.10.11 14:20 0 1518
Майже щодня чергова частина Рівненського МВ УМВС реєструє смерть рівнян – то помер старенький дідусь чи бабуся, то довго хворів батько чи мати, а то надмірно вживав спиртними напоями.

Сьогодні зранку, 18 жовтня, близько 10 год, до чергової частини міського відділу міліції зателефонував зять і повідомив, що помер його тесть. На вказане повідомлення виїхала слідчо-оперативна група. Вдома знаходилася 59-річна дружина.

Ще вчора ввечері, близько 20 години, я навідався до тещі, і тесть був ще живим, - розповідає 35-річний Олег, - у нього ще звечора віднімало ноги. Потім я пішов у справах в місто. О третій ночі повернувся і побачив, що тесть уже лежав мертвий.

За словами судмедексперта, ознак насильницької смерті на тілі 55-річного Святослава не виявлено, на колінних суглобах є зсадини, що свідчить про те, що чоловік падав, однак лише після розтину буде встановлена причина смерті чоловіка. Рідні кажуть, що небіжчик хворів на туберкульоз і часто випивав. Їхня донька померла ще кілька років тому, також від туберкульозу. Їй було 22.

А тим часом близько 13 год за номером телефону 102 зателефонували жителі одного з будинків проспекту Миру і повідомили, що вже 2 дні не бачать свого сусіда. За вказаною адресою направили дільничного інспектора міліції та службу МНС. Пізніше слідчо-оперативна група встановила, що рівнянин Дмитро був інвалідом по хворобі. Лише після заключення судово-медичної експертизи буде встановлена причина смерті чоловіка.

Шановні рівнянин! Зловживання спиртними напоями призводить часто-густо не лише до значного погіршення загального стану здоров”я, а й до летальних випадків. Здається, ще жив би та жив, а передчасна смерть вже прийшла на поріг. Отож, не завдавайте болю своїм рідним та близьким, не губіть свідомо власне життя та здоров”я заради сп’яніння, адже ви потрібні їм живими.

Інна БЕРЕЗОВСЬКА, помічник начальника Рівненського МВ УМВС по взаємодії з громадськістю та ЗМІ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі поховали ...
Наступна новина: 19-20 жовтня відбудеться ...

КОМЕНТАРІ