На Рівненщині знизилася дитяча злочинність

На Рівненщині знизилася дитяча злочинність

18.10.11 16:24 0 1368
З метою комплексного підходу до вирішення проблемних питань, намічання спільних шляхів усунення недоліків, на підсумкову оперативну запросили старшого помічника прокурора Рівненської області з питань захисту прав і свобод дітей старшого радника юстиції Ольгу Крот, начальника служби у справах дітей Рівненської ОДА Віктора Марчука, начальника Рівненського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Рівненської ОДА Ананія Бучака та головного спеціаліста управління освіти Рівненської ОДА Катерину Оніщук. На нараді запрошені висловили своє бачення ситуації в підлітковому середовищі, обговорили існуючі недоліки в роботі та намітили шляхи подальшої співпраці.

– За вказаний період співробітникам підрозділу вдалось знизити кількість скоєних неповнолітніми злочинів в цілому по області на 6,1 відсотків, питома вага дитячої злочинності зменшилась з 7,2 до 6,8 відсотків, – зазначив начальник відділу кримінальної міліції у справах неповнолітніх УМВС Олексій Лозян. – Звичайно вжиті заходи є недостатніми. На сьогоднішній день спостерігається ряд недоліків та не доопрацювань в діяльності окремих підрозділів КМСД області.

Присутні висловили сподівання, що такі спільні наради проводитимуться і надалі, адже це спрямовує роботу підрозділу у правильне русло, що дасть у подальшому значно кращі результати.

Тетяна МАРИНЧУК,

оперуповноважений ВКМСД УМВС

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ