У Рівному міліція зловила гопника

У Рівному міліція зловила гопника

03.11.11 13:58 0 1524
30 жовтня близько опівночі додому поверталася 19-річна рівнянка Наталія. Підходячи до будинку, вона помітила, що до неї хтось наближається. Незнайомець, застосувавши фізичну силу, відібрав у дівчини сумку, в якій знаходилися особисті документи, мобільний телефон та гроші у сумі 200 грн.

Студентка одного із вищих начальних закладів Рівного запам’ятала прикмети свого кривдника. Він був середнього зросту, у спортивних штанях, білій сорочці, курточці, до того ж на вигляд неохайний. Потерпіла відразу звернулася до працівників міліції. Вона детально описала незнайомця. І вже за дві доби міліціонер-водій СПМО «Титан» Олексій Яремчук, повертаючись додому, у мікрорайоні Ювілейний затримав підозрілу особу, за прикметами яка була подібна до тієї, яка розшукується за підозрою у скоєнні злочину. Він викликав своїх колег та слідчо-оперативну групу.

24-річний Григорій, мешканець Рівненського району, раніше судимий за аналогічний злочин і був позбавлений волі на строк до трьох років, - коментує начальник Рівненського МВ УМВС Петро Єзгор. – Він власної сім”ї ще не мав та був безробітний. Саме скрутне становище, за його словами, стало поштовхом до скоєння пограбування. За цим фактом порушена кримінальна справа за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України, тобто грабіж, поєднаний з насильством. Учора його було затримано в порядку статті 115 Кримінально-процесуального кодексу України і поміщено до ізолятора тимчасового тримання Рівненського МВ УМВС.

Наразі правоохоронці перевіряють Григорія на причетність до скоєння подібних злочинів. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Інна БЕРЕЗОВСЬКА, помічник начальника Рівненського МВ УМВС по взаємодії з громадськістю та ЗМІ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Киянам презентували ...
Наступна новина: У Рівному затримали ...

КОМЕНТАРІ