У Рівному затримали діда, який розбещував 6-річних дівчаток

У Рівному затримали діда, який розбещував 6-річних дівчаток

03.11.11 14:00 0 1532
Одного погожого літнього дня троє місцевих дівчаток: 6-річні Яна та Анна і 7-річна Світлана, гралися неподалік гаражів. За їхніми забавами осторонь спостерігала пара незнайомих очей.

Увагу дівчат привернула черешня, яка росла неподалік гаража. Діти підішли до неї та намагалися зірвати врожай, однак стиглі та налиті плоди виявились занадто високо. І тут незнайомець вирішив допомогти малечі. Нарвавши чимало черешень, чоловік заходився пригощати дівчат. «Невидимка» – саме так позаочі нарекла малеча 68-річного Петра, жителя одного із сіл Острозького району, який зі свого гаража частенько спостерігав за забавками дітвори. І хоча малі трохи сторонилися дивакуватого діда, проте солодка спокуса у його руках взяла гору над страхом. Набравшись сміливості, дівчатка підійшли до нього. Взявши за руку одну з них, Петро завів її у гараж, де вчинив щодо неї розпусні дії. Так, по черзі, жертвами розбещень стали троє дітей.

Повернувшись додому, 6-річна Яна поспішила розповісти матері про все, що трапилося. Саме остання і забила на сполох, звернувшись до правоохоронців.

– Стосовно розбещувача слідчим відділення Острозького МВ було порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 156 Кримінального кодексу України (Розбещення неповнолітніх), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років, – повідомив т.в.о. начальника Острозького МВ УМВС України в Рівненській області Валерій Самчук. – Нині справа передана на розгляд до суду, який і визначить остаточну міру покарання.

Зараз чоловік щиро розкаюється у скоєному, визнає свою вину та готовий понести покарання за свій ганебний вчинок. Однак навіть сьогодні, коли його доля уже у руках Феміди, він не здатен пояснити причину своїх дій.

(Всі імена змінені з етичних міркувань)

Вікторія АНТОНОВА, Острозький МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівному затримали ...
Наступна новина: У Рівному зловили чоловіка, ...

КОМЕНТАРІ