Конкурс адвокасі проектів презентовані в Здолбунові

Конкурс адвокасі проектів презентовані в Здолбунові

03.11.11 14:12 0 1459
28 жовтня в ЗОШ №5 м. Здолбунів Рівненської області відбулася презентація конкурсу мікрогрантів місцевих адвокасі кампаній «Поділи відповідальність на всіх», який реалізується за фінансової підтримки Міжнародного фонду “Відродження”.

Презентація відбулася в ході тренінгу з проектного менеджменту, який проводився тренерами Фундації імені князів-благодійників Острозьких. Протягом навчання учасники мали можливість не лише розглянути особливості написання проектів, а й потренуватися на конкретних прикладах, відповідно до сформульованих проблем. Присутнім було повідомлено, що конкурс продовжено до 25 листопада і вони зможуть підготувати та подати свої проекти на розгляд експертної комісії. Для покращення якості проектів призначена додаткова консультація для ініціативних груп.

Особливої актуальності цей конкурс набуває для керівництва школи, на базі якої проходила презентація, з огляду на потребу повної заміни котлів та системи опалення, яка регулярно виходить з ладу.

* * *

* Адвокасі кампанії – метод та процес впливу на людей, які приймають рішення, та на громадську думку щодо проблемних питань. Воно спрямоване на мобілізацію громадських дій для досягнення змін у суспільстві, в тому числі проведення законодавчих та політичних реформ з метою вирішення вищеназваних проблем.

Метою проекту Конкурс мікрогрантів місцевих адвокасі кампаній «Поділи відповідальність на всіх» в рамках проекту «Посилення впливу громадянського суспільства» за фінансової підтримки Міжнародного фонду “Відродження” є посилення спроможності територіальних громад Рівненської області в представленні своїх прав та інтересів в органах державного самоврядування шляхом проведення конкурсу та надання не менше 7 мікрогрантів на підтримку організації та проведення адвокасі кампаній.

Детальніше про програму: www.irf.ua.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Фундація Острозьких та ...
Наступна новина: У Рівному підпалили ...

КОМЕНТАРІ