У Рівному підпалили автомобіль керівника

У Рівному підпалили автомобіль керівника "Свободи"

13.11.11 20:48 0 1674
10 листопада 2011 року близько 17-30 у центрі Рівного біля офісу Всеукраїнського об'єднання "Свобода" на проспекті Миру невідомі жбурнули пляшку із запалювальною сумішшю в авто керівника Рівненської міської "Свободи", депутата Рівненської міської ради Олексія Бучинського.

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" пов'язує цей інцидент з принциповою позицією фракції ВО "Свобода" у Рівненській міській та обласній радах. Зокрема, свободівці нещодавно розкрили земельну оборудку, в якій замішаний син голови облдержадміністрації Мирослав Берташ, непрозорі тендерні закупівлі продуктів для дитячих садків, незаконне функціонування гральних закладів, незаконне будівництва автозаправки на стратегічному водогоні.

"Сьогодні Рівне перетворилося у своєрідне Палермо, де мафія разом з чиновниками безкарно грабує мешканців, а всіх, хто протестує, намагаються залякати. Ми не тішимо себе ілюзією, що влада розкриє цей злочин, бо такий нахабний бандитизм неможливий без потурання найвищого владного керівництва" – заявив керівник Рівненської обласної організації ВО "Свобода", депутат Рівненської обласної ради Олег Осуховський.

Довідка: 27 жовтня 2011 року відбулася сесія Рівненської міської ради, на якій депутати-свободівці викрили афери із землею. З'ясувалося, що голова земельної комісії Мирослав Берташ ("Партія регіонів) обманним шляхом домігся виділення 10 соток землі родичці депутата-"регіонала".

"На восьмій сесії Рівненської міської ради Мирослав Берташ (син голови Рівненської обласної державної адміністрації) та начальник Рівненського управління земельних відносин Василь Парчук ввели в оману депутатів під час виділення земельної ділянки, і її було надано сторонній особі. Вони запевняли, що передають земельну ділянку сестрі власника, як потім виявилося – не сестрі, а родичці депутата міської ради від "Партії регіонів". Таким чином у міста було вкрадено 10 соток землі.

http://www.rivne.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/025193/

В ході здійснення державних закупівель міська влада купувала для дитячих садків капусту за ціною 13 грн. за кг., картоплю – по 7 грн. за кг., у той час як місцеві фермери реалізують капусту по 0,50 грн., а картоплю по 0,80 грн.

http://www.rivne.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/025222/

Прес-служба ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ