На Рівненщині починається нова благодійна програма «Підвищення добробуту  сімей»

На Рівненщині починається нова благодійна програма «Підвищення добробуту сімей»

13.11.11 23:21 0 1387
10 листопада 2011 року у Фундації імені князів-благодійників Острозьких відбулася перша презентація нової благодійної програми «Підвищення добробуту сімей» , яку ознайомившись з досвідом діяльності Хабітат Інтернешнал у США, Болгарії, Румунії, Словаччині, розробив відомий в Україні експерт з розвитку благодійництва Руслан Краплич.

Мета програми: Допомогти сім’ям з невеликим і середнім достатком у покращенні сімейного господарства шляхом здійснення фінансової просвіти та надання поворотної допомоги на облаштування/покращення житлово-побутових умов.

Програма передбачає реалізацію 7 послідовних етапів, які повторюватимуться, щорічно розширюючи територію дії. Передбачається протягом наступних 10 років охопити не менше 1000 сімей із невеликим достатком, які зможуть відремонтувати, облаштувати, реконструювати чи побудувати базове житло.

Окрім цього, в рамках програми планується охопити навчанням понад 10.000 громадян, які оволодіють навичками оперування бюджетом сімейних господарств, що безперечно вплине на збільшення матеріальних статків і добробуту сімей, які ставатимуть більш заможними.

Програма передбачає співпрацю з місцевими самоврядуваннями міст, селиш і сіл, а також виробниками і дистриб’юторами будівельних матеріалів, широким колом спеціалістів у галузі облаштування і будівництва недорогого житла та волонтерами, в тому числі студентами будівельних спеціальностей.

Благодійна програма фінансуватиметься за рахунок благодійних пожертв, спонсорських внесків, а також поворотних внесків, які здійснюватимуться сім’ями-учасниками програми. Таким чином, кожен, хто отримуватиме допомогу, ставатиме сам благодійником.

Прес-служба Фундації імені князів-благодійників Острозьких
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі пройде акція ...
Наступна новина: Луцьке Євангеліє ...

КОМЕНТАРІ