Бібліотеки  Демидівського району Рівненщини привітали по скайпу з нагоди відкриття  пунктів публічного доступу до Інтернету

Бібліотеки Демидівського району Рівненщини привітали по скайпу з нагоди відкриття пунктів публічного доступу до Інтернету

13.11.11 23:24 0 1475
03 листопада 2011 року відбулися урочистості церемонії з нагоди відкриття пунктів публічного доступу до Інтернету та початку надання нових сервісів у бібліотеках Демидівського району, які в лютому 2011 року були оголошені переможцями другого раунду конкурсу з «Організації нових бібліотечних послуг з використанням доступу до всесвітньої мережі Інтернет» програми «Бібліоміст».

Необхідною передумовою проекту стали зобов’язання місцевих органів влади щодо підтримки бібліотек, забезпечення належних умов функціонування.

Пункти сприятимуть розвитку інноваційних бібліотечних послуг та задовольнятимуть інформаційні потреби населення, стануть центрами громад, які відкриватимуть вільний доступ до інформації в мережі Інтернет різним верствам населення, різного віку та професій, відкриють нові можливості спілкування, навчатися та самореалізовуватись.

Церемонії відкриття пунктів публічного доступу до мережі Інтернет відбулися в Демидівській центральній районній бібліотеці, публічно - шкільних бібліотек сіл Рудка, Вербень, Княгини.

У рамках церемонії відкриття слово для привітання було надано: Вінічуку Володимиру Дмитровичу голові Демидівської районної державної адміністрації, Мумтазі Абдуразаковій заступнику директора програми «Бібліоміст», Краплич Оксані Василівні регіональному представникові програми «Бібліотіст» в Рівненській області, Віктору Фещуку Євстафієвичу заступнику голови районної ради, Катерняк Наталії Михайлівні начальнику відділу культури та туризму, Тимощук Валентині Миколаївні, директору комунального закладу «Демидівської централізованої системи публічно-шкільних бібліотек», директорам загальноосвітніх шкіл та головам сільських рад Демидівського району.

Слово для привітання по скайпу було надано нашим колегам директору Рівненської державної обласної бібліотеки Валентині Петрівні Ярощук та головному бібліотекарю обласної бібліотеки Раїсі Миколаївні Щербан.

Також від імені учнів Демидівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. –ліцею» звернулася з подякою за вільний доступ до мережі Інтернет в центральній районній бібліотеці учениця 11-Б класу Лещук Тетяна.

Словами вдячності для всіх присутніх, які прийшли розділити з нами цю подію було музичне вітання у виконанні народного чоловічого квартету «Литаври» районного будинку культури, пісня «Козацька похідна», керівник Борис Рослюк

Під час церемонії відкриття бібліотеки на практиці продемонстровані нові бібліотечні послуги, які відтепер безкоштовно доступні громаді.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині осінні ...
Наступна новина: 6 бібліотек Костопільщини ...

КОМЕНТАРІ