На Рівненщині розпочався конкурс мікрогрантів «Різдво для всіх - 2011»

На Рівненщині розпочався конкурс мікрогрантів «Різдво для всіх - 2011»

15.11.11 17:53 0 1342
15 листопада 2011 року, в приміщенні Рівненської обласної бібліотеки, Фундація імені князів-благодійників Острозьких презентувала новий конкурс мікрогрантів ”РІЗДВО ДЛЯ ВСІХ - 2012”.

Його метою є надання подарунків, під час Різдвяних свят, в першу чергу вихованцям дитячих будинків, дітям, позбавленим батьківського піклування та одиноким людям похилого віку. Учасниками конкурсу можуть стати громадські організації, заклади культури та освіти, соціальні служби, ініціативні групи громадян, органи місцевого самоврядування в Рівненської області.

«Конкурс мікрогрантів проводиться в рамках щорічної акції «Різдво для всіх!», яку реалізує Фундація Острозьких. Перевага надаватиметься тим проектам, що будуть спрямовані не просто на передачу подарунків дітям-сиротам і одиноким громадянам, а на влаштування їм свята» – зазначив представник Фундації Острозьких, Віктор Пражмовський.

На даний момент вже зібрано близько 14 тис. грн., і збір пожертв продовжується. До акції долучились студенти НУВГП, РДГУ та аграрного коледжу. Вони здійснюють збір коштів шляхом проведення вуличних акцій. Також до проекту долучився представник бізнесу, відомий рівненський меценат, Володимир Процюк, внеском якого є 5 тис. грн.

«Наш завод, «РЗВА-Електрик», завжди долучається до благодійництва, особливо на підтримку дитячих будинків. А цього року я вирішив внести свій особистий вклад, в конкурс мікрогрантів, який проводить Фундація Острозьких, оскільки, на мою думку, є правильним залучення громадських організацій та ініціативних груп до таких заходів. Адже це дозволить збільшити кількість малозабезпечених, які отримають подарунки в період різдвяних свят». – розповів Володимир Процюк.

На завершення заходу, Представники Фундації Острозьких звернулись до громадян та представників бізнесу з проханням надавати пожертви для допомоги людям, які потребують цього. І відмітили, що результати цього конкурсу та подальша передача подарунків, допомоги та заходи будуть висвітленні в ЗМІ та на інформаційних порталах.

Нагадаємо, що останній термін подання проектних пропозицій : 2 грудня 2011 року, оголошення результатів конкурсу: до 10 грудня 2011 року.

Заходи, що підтримуються в рамках грантового конкурсу:

* Збір подарунків та коштів для дітей, позбавлених батьківського піклування, малозабезпечених і їх передача цільовій аудиторії.
* Благодійні концерти, вертепи, гурти колядників, частина коштів від яких буде спрямована на подарунки малозабезпеченим (сироти, або одинокі громадяни).
* Різдвяні привітання одиноких громадян, або дітей-сиріт.
* Проведення інформаційно-просвітницьких кампаній для громадян з метою спонукати зробити різдвяний подарунок малозабезпеченим знайомим.
* Інше.

Пропозиція на отримання гранту від Фундації ім. князів-благодійників Острозьких може бути направлена:

- поштою на адресу 33028, м. Рівне, а/с -114,

- особисто принесеною до офісу Фундації в м.Рівне, вул. Драгоманова, 11,

- відправленою електронною поштою: pbofrv@gmail.com.

Конкурс мікрогрантів «Різдво для всіх - 2012» виконується за результатами конкурсу проектів «Школа фондів громад» при підтримці ІСАР «Єднання» за фінансування Фонду Ч.С. МОТТА.

За детальнішою інформацію звертайтесь до Віктора Пражмовського (050)689-02-49 та Тетяни Гордєєвої (097)176-80-85 тел.: (0362) 22-10-81, pbofrv@gmail.com, - представників Фундації імені князів-благодійників Острозьких.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині в школах ...
Наступна новина: В Тернополі відбудеться ...

КОМЕНТАРІ