На Рівненщині затрімалі наркоплантатора

На Рівненщині затрімалі наркоплантатора

15.11.11 18:03 0 1441
У результаті проведення оперативно-розшукових заходів працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС минулого тижня неподалік автовокзалу Рівного «на гарячому» затримали збувача марихуани.

Рівнянин Роман, продавши майже 50 грамів коноплі, отримав 200 гривень. І хтозна, скільки він міг заробити ще, якби його маленькій і тихій справі не завадили працівники міліції.

При затриманні Романа і під час його поверхневого огляду міліціонери вилучили ще одну сірникову коробку «дурману», який молодик мав намір також збути. На запитання, де він здобував наркотичне зілля, чоловік відповів, що вирощував коноплі на лузі неподалік села Горбаків Гощанського району, де молодик раніше проживав з ріднею. Урожай висушував на горищі, а вже потім продавав за налагодженою схемою. Інформація підтвердилась, коли під час проведення санкціонованого обшуку помешкання в селі Горбаків було виявлено ще 10 кілограмів марихуани.

— Усе вилучене направлено на дослідження в НДЕКЦ при УМВС, за результатами якого вирішуватиметься питання про порушення кримінальної справи, — повідомив старший оперуповноважений з ОВС ВБНОН УМВС Олександр Нагорнюк.

СЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: В Тернополі відбудеться ...
Наступна новина: В Тернополі квартири ...

КОМЕНТАРІ