У Тернополі пройшли  ярмарки сільськогосподарської  продукції

У Тернополі пройшли ярмарки сільськогосподарської продукції

15.11.11 18:26 0 1551
Голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян відвідав майданчики Тернополя, на яких відбувався суботній ярмарок сільськогосподарської продукції.

Нагадаємо, що такі торговиці відбуваються в обласному центрі з ініціативи голови ОДА, а їх метою є забезпечення тернополян продукцією агропідприємств.

«Це другий ярмарок, який ми проводимо у Тернополі восени, - зазначив Валентин Хоптян. – Ми врахували пропозиції і побажання покупців з минулого розпродажу, і цього разу на майданчики привезли більше цукру, яєць, гречки. Крім того, я б рекомендував підприємцям, що привозять цукор, гречку, борошно продавати його не тільки у мішках, а й фасувати по 5, 10, 20 кілограм».

Особливу увагу голова облдержадміністрації звертав на ціни, а також на асортимент продукції, наголошуючи на тому, щоб її вартість була на рівні цін безпосередньо від виробника.

В рамках ярмарків було визначено найкращі райони, які представили значний асортимент продукції за низькими цінами.

Відтак подарунки отримали представники Збаразького, Зборівського, Чортківського та бучацького районів.

Водночас голова облдержадміністрації дав доручення керівникам райдержадміністрації збільшити обсяг та різноманіття привезеної на продаж продукції, щоб громадяни могли вдосталь її закупити, а також зазначив, що наступного тижня ярмарки - розпродажі пройдуть у кожному районі області.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облдержадміністрації.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: В Тернополі квартири ...
Наступна новина: Під час суботнього ярмарку ...

КОМЕНТАРІ