На Рівненщині за бійку дітей до правоохоронців потрапили батьки

На Рівненщині за бійку дітей до правоохоронців потрапили батьки

20.11.11 21:58 0 1335
В одній зі шкіл Острога 14 – річні Ігор, Станіслав та Антон навчаються та товаришують з першого класу. Однак хлопці ніяк не могли знайти спільної мови із 13-річним Богданом, однокласником із паралельного «Б».

Нещодавня чергова сутичка між хлопцями перетворилася на справжню війну їх батьків. Словесна суперечка хлопчаків швидко переросла у іншу площину — Антон, не знайшов інших доводів своєї правоти, як вдарити Богдана по потилиці. На цьому неприємний інцидент мав би завершитись, проте «потерпілий» розповів про все батькам. Образу, завдану їх чаду, Наталія та Володимир стерпіти не змогли — наступного ж дня вони завітали у рідну школу сина, аби відновити справедливість. Кривдників розгнівані батьки знайшли досить швидко, після чого почали з’ясовувати стосунки прямо у коридорі. Благо, сварку та шарпанину почула вчителька із сусіднього класу. Вийшовши з кабінету, педагог припинила конфлікт.

Наталія та Володимир лишили у спокої дітей, однак аж ніяк не наміру покарати кривдників сина. Тому, пішли шукати правди у правоохоронні органи.

Матір Станіслава, Марія, теж вирішила не відступати. Вона, аби захистити свою дитину – подалася до школи. Виправдовуючи сина, жінка вчинила скандал із педагогами та звинуватила їх у неналежному догляді за дітьми. Однак, цього, як виявилось, їй було недостатньо: наслідуючи приклад батька Богдана, написала заяву на нього.

– Працівники міліції склали протоколи про адміністративне правопорушення за статтею 173 (Дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення на Володимира та Марію. Міру покарання, яке понесуть за свої дії батьки, визначатиме суд, – зазначив т.в.о. начальника Острозького МВ УМВС України в Рівненській області Валерій Самчук.

(Всі імена змінені з етичних міркувань)

Вікторія АНТОНОВА, Острозький МВ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Рівненщині згорів ...

КОМЕНТАРІ