На Рівненщині селищний голова звинуватила журналістів у шпигунстві

На Рівненщині селищний голова звинуватила журналістів у шпигунстві

25.11.11 17:30 0 1461
24 листопада 2011 року відбулася шоста сесія Білокриницької сільської ради, на якій окрім інших питань було внесено до порядку денного питання про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки Олені Клямар, на якій у санітарно-захисній зоні прямо на водогоні, що постачає воду до Рівного заплановано будівництво АЗС.

Нагадаємо, що до Рівненської громадської приймальні Всеукраїнського об'єднання "Свобода" на початку серпня звернулися люди, під вікнами яких планують побудову автозаправочної станції. Депутати-свободівці заявили, що виявили багато порушень та фальсифікацій у цій справі.

"На всі сесії, громадські слухання щодо корегування генплану села та на громадські обговорення постійно ходять одні і ті ж депутати, які разом із селищною головою, незважаючи на людей, підтримують таке будівництво. Вражає той факт, що ніхто із Рівненської влади не звертає на це увагу, а всі роблять вигляд ніби нічого не знають. Ми оприлюднимо всі обставини цих подій!

До речі, селищний голова Тетяна Гончарук, звинуватила журналістів у можливій співпраці із шпигунськими органами... Повстає справедливе питання, а чого вона так боїться? ", - зазначив керівник громадських приймалень ВО "Свобода" Олександр Савчук.

Прес-служба Рівненської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: У Рівному затримали ...
Наступна новина: На Рівненщині, випивши ...

КОМЕНТАРІ