Фундація імені князів благодійників Острозьких розпочала збір коштів в рамках акції «Врятуймо добру людину»

Фундація імені князів благодійників Острозьких розпочала збір коштів в рамках акції «Врятуймо добру людину»

25.11.11 17:46 0 1408
24 листопада 2011 року Фундація імені князів-благодійників Острозьких спільно із студентами університету «Україна», розпочала збір пожертв на операцію для 3-х річного хлопчика, шляхом проведення вуличної акції «Врятуймо добру людину».

Волонтери, розповідаючи про проблему хлопчика, приймали пожертви від перехожих. 16 студентам за 40 хвилин вдалось зібрати близько тисячі гривень від мешканців міста. Всі зібрані кошти будуть передані батькам Іллюшки.

Фундація імені князів-благодійників Острозьких, що діє в м. Рівне понад 16 років, звертається до Вас з проханням допомогти у зборі пожертв на лікування 3-х річного Іллі.

У житті маленького Іллі є Велике Бажання – почуту маму і тата та висловити свої почуття до них за допомогою теплих слів. Нажаль, лікарі встановили дитині діагноз (двостороння сенсоневральна глухота 5-го ступеня) не лишили вибору батькам, тому Іллюша чекає на операцію з кохлярної імплантації. Вартість такої операції у Київському інституті отоларингології ім. проф. Коломійченка складає близько 320 тисяч гривень, 100 тисяч уже зібрано. Залишилось зібрати 220 тисяч гривень.

Благодійний внесок Ви можете перераховувати на:
Р/р 26000164717 в “Райффайзен Банк Аваль” м. Київ,
МФО 380805, код ЗКПО 22583870
з поміткою “Безповоротна фінансова допомога на акцію “Врятуймо добру людину”.

Фундація імені князів-благодійників Острозьких
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Біля мощей святителя ...

КОМЕНТАРІ